Weblog

Pleased to meet you (1)

donderdag 30 april 2015

De komende tijd toon ik mijn altijd aanwezige, maar niet altijd duidelijk zichtbare, warme zijde. Bekende en minder bekende mensen haal ik voor mijn camera in een 'selfie' met wat korte informatie over wie, waar en waarom. Prettige ontmoetingen dus. Ziet u mij lopen en denkt u, ik wil ook met jou op de foto want ik vind je aardig en ik heb zin en tijd, dan wie-weet.

Theodor

Columnist Theodor Holman. Bij café Eik en Linde op 24 april 2015 in Amsterdam voor interview nummer zes in mijn serie 'Journalist te koop'. Volgens Theodor heeft 60-70 procent van de Nederlandse journalisten simpelweg het verkeerde vak gekozen. Haha.

minister

Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in café-restaurant Plantage in Amsterdam op 30 april 2015 na een opname van Studio PowNed. Niets liet zij los over een eventuele opvolging van Mark Rutte als premier. Van mij mag ze, overigens. Ik sprak over actie 555 Nepal. Na afloop dronken we een glas bruisend.

stax

NOSjournaal-presentatrice Dionne Stax in Studio 1 in Hilversum op 1 mei 2015. We waren daar voor opnamen van VARA's scholierendebatwedstrijd 'Op weg naar het Lagerhuis'. Dionne vind ik een vakvrouw: 'Je bent mijn favoriet', zei ik. En ik drukte haar op het hart dat mijn kritiek op het NOSjournaal nooit persoonlijk genomen moet worden. Dat doet ze niet, ziet u zelf.

Check Arnold Karskens

De 12 Boeken van Arnold

Help, er staat een terrorist in de keuken - door Arnold Karskens
December 2016: Help, er staat een terrorist in mijn keuken - tips en overlevingslessen bij een terreuraanslag thuis, op het werk of op het terras. Bestel

 
journalist-te-koop-arnold-karskens
April 2016: Journalist te koop, over de onafhankelijke journalistiek die zwaar onder druk staat. Hoe corrupt zijn onze media? Bestel
 
boekzor
Medeverantwoordelijkheid van de vader van Koningin Máxima bij honderden verdwijningen. Bestel.
 
boekcover2
Hét overlevingshandboek voor gevaarlijke gebieden Bestel
 
De jacht op Gestapo-man Klaas Carel Faber
 
Het verhaal over een van de grootste Nederlandse oorlogsmisdadigers van de laatste eeuw.
 
geen_cent_spijtKLIK HIER VOOR Meer boeken